Sobre mi + Contacte

Hola! Em dic Lena Singla.

Sóc dissenyadora gràfica de professió, especialitzada en el disseny i la comunicació digital. També il·lustro, tant de forma tradicional com amb la meva estimada tableta gràfica bamboo fun que ja té uns anys però m’ajuda a crear fabuloses imatges digitals.

El marketing digital i el disseny web són camps que m’apassionen i en els que em centro per seguir creixent i aprenent.  

Treballo des de Catalunya. 

Quan no estic asseguda davant l’ordinador o pintant, em podràs vuere buscant ones per surfejar, d’excursió a la muntanya o simplement prenent el sol amb un bon llibre entre les mans.

Crec fermement en perseguir els somnis i les passions. Per això segueixo escrivint i compartint amb la meva feina, art i el blog el valors que més em mouen; la llibertat, l’empoderament i la creativitat.


Els meus inicis

Encara recordo els meus inicis, anys enere, a l’escola fent els primers passos cap a una carrera artística. Solia pintar nombrosos dibuixos i quadres per regalar als amics, la família i els mestres. No era una idea de negoci en aquell moment. Però rebent algun reconeixment de petita em va ajudar a mantenir l’espurna dels meus somnis artístics viva. I uns anys després vaig descobrir un món que se m’obria amb nombroses possibilitats: l’art digital i el disseny gràfic. Actualment ja les eines i mitjans que faig servir potser ja no són els mateixos però el meu desitg de crear i compartir el que faig amb els demés es manté i és la raó per la que segueixo fent el que faig avui. 


telephone


Estàs preparat/da per fer contacte?

Aquí tens algunes suggerències.

Per preguntes, commisions o només saludar escriu a  Lena@lenasingla.com 


També podem conectar per Twitter, Instagram, Facebook or Pinterest . Ens veiem!


No cal que marxis d’aquesta pàgina per escriure’m!

Simplement omple el formulari d’aquí a sota i et respondré tan aviat com em sigui possible.No estàs preparat/da?

Potser t’interessarà llegir el meu blog o alguna cosa de la botiga.