Adéu hivern, hola primavera

 

Sembla que l’hivern ja se n’ha anat i la primavera està florint, però volia compartir amb tu algunes de les últimes aventures … i una mica de neu, en cas que no n’hagis tingut prou.

Deixa que nevi abans que faci massa calor

Et recordes que vaig dir que era més probable que nevés després de l’any nou (per aquí)? Bé, va succeir de nou. Va nevar a finals de febrer (i una mica més al març, just quan se suposava que anava a començar la primavera).

El paisatge era encantador i ho havíem de gaudir així que … Vam anar a fer una passejada a la tarda (és el segon set de fotos) i al dia següent de bon matí vam anar al cim de la muntanya, per veure-la tota vestida de “nadal”.

 

Semblava com si haguéssim entrat en un conte d’hivern, simplement creuant la nostra porta. El meu cotxe mai havia acumulat tanta neu i tampoc havia caminat jo sobre la neu mentre seguia nevant!

Aquestes són les del primer dia, el paisatge semblava acabar alguns passos davant nostre.

 

Recopilant més inspiració al sud!

Però llavors va arribar la primavera i vam anar al sud. 8 hores al sud per ser exactes, per visitar la família. Encara que també vam tenir temps de gaudir del lloc! Tantes coses per veure i tanta inspiració!

Alguna col·lecció podria sortir d’aquí també. Aquests carrers blancs són de Priego de Còrdova (Andalusia) i per descomptat, les columnes pertanyen a la Mesquita-Catedral de Còrdova. És increïble i emocionant veure aquesta quantitat d’arts decoratives!

El paisatge

El paisatge

Mira, fins i tot vaig trobar algunes paletes de colors ben boniques 😍

 

Ara, per això, tinc feina per fer i coses per experimentar. En el meu proper post, t’explico més sobre els projectes creatius i tindré alguns regals també per a tu! No t’oblidis de mi!

 

CREUA LA FRONTERA ⚜

I NO ET PERDIS RES

Si no et vols perdre cap article com aquest deixa el teu e-mail. Rebràs les últimes novetats, productes exclusius i el contingut més nou.✨

[rp_register_widget]

Lena Singla ~ 20/04/2018 · 22:36